beautybyzara

Nagelvård
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Behandlingar

Denna omfattande pedikyr behandlingen är den ultimata uppmärksamheten du ger dina fötter för att det ska hålla hela livet. Att ta hand om sina fötter bidrar till ett långvarigt resultat av välbefinnande samt minskar förhådnader som kan bildas. Med vår pedikyrbehandling så fokuserar vi väldigt mycket på att massera dina fötter samt ben för att mjukna upp dina leder där du har ont. Denna behandling är alldeles utmärkt för dig som står mycket, tränar eller har besvär med åderbråck och stelhet men även uppkommande svullnader.

Ritualen börjar med att vi tappar upp ett varmt bad med fotsalt för dina fötter under tiden du sitter på en av våra exslusiva massagestolar. Vi exfolierar dina fötter för att avlägsna förhårdnader tills dem känns lena och mjuka. Dina tånaglar filar vi efter önskad smak och tycke samt avlägsnar nagelband för att sedan lackerar dem om man så önskar antingen med shellack eller med vanlig lackning. Sedan avslutar vi rutialen med ca 15 minuters härlig massage på både fötter och ben för det perfekta avslutet på din behandling.

Är ni intresserade av att komma i större sällskap eller vill anordna ett event hos oss går det jätte bra att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Välkomna

Manikyr och Pedikyr

Vi filar bort dina nagelband, klipper och formar dina naglar, massagera dina händer och lackerar naglarna.

Akryl naglar

För dom som inte har långa naglar eller biter på dom. Vi sätter en topp på den egna naglen och anpassar längden efter önskemål.

Gelé naglar

För er som inte vill ha någon färg/polering av naglarna, kan vi erbjuda en tipp med lager av gelé, dina naglar ser blanka och klara ut

Gellack

Är en kombination av gelé och lack som håller mellan 2 till 3 veckor. Det målas som ett vanligt nagellack och härdas sedan i en UV-lampa.

Boka tid för behandling

Ring och boka tid – Drop in – Bäst pris och service