beautybyzara

Fransförlängning

Single lashes

Singelfransar är den klassiska och första metoden fransförlängning. Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Man fäster en singelfrans på en naturlig frans och resultatet är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.

Volymfransar

Volymfransar ger stor effekt och är skonsamma mot ens naturliga fransar. Volymfransarna är tunnare och läggs i knippen, med 2-5 fransar i, som sen fäst på din naturliga frans. Du får alltså ett mer fjäderlikt och fluffigare resultat. Med volymfransar kan du bygga en mer fyllig effekt oavsett om du har glesa eller kortare fransar. De är lätta och mer skonsamma mot dina naturliga fransar.

Hur det går till:

Man lägger sig bekvämt ner på en behandlingsbänk. Utövaren gör en lätt rengöring av ögonen från smuts och fett, sätter hudvänligt tejp under ögonen över underfransarna för att skydda dem från att limmas ihop med överfransarna. Det är överfransarna som man fäster syntetfransarna på. Du får nu ligga avslappnad och blundar under hela behandlingen. Utövaren smörjer avfettningsprimer, en vätska på fransarna för att göra det helt rent och fri från oljor.

Det hjälper limmet att få fäste på den naturliga fransen. Fransutövaren doppar botten av en syntetfrans i lim och fäster sen på en naturlig frans med ungefär 1mm avstånd från huden med hjälp av smala pincetter.

Inget lim eller material kommer i kontakt med huden eller kommer i ögonen utan materialet sitter endast på en franshårstrå. Limmet är tjockt och torkar på mindre än 2-3 sekunder så fort utövaren har placerat syntetfransen på den naturliga fransen.

Hur lång tid tar behandlingen?

Ca 1-2 timmar tar det för en behandling/besök. Det kan ta olika lång behandlingstid från person till person: Ju fler starka egna naturliga fransar du har desto fler naturliga fransar har fransutövaren att jobba med. Single Lash metoden ger intrycket av längre och tjockare fransar.

Boka tid för behandling

Ring och boka tid – Drop in – Bäst pris och service